SvarZavar

SvarZavar Перша НеДичь 0.33
SvarZavar Перша НеДичь 0.33
Stout - Imperial / Double
No ABV No IBU

"Перша НеДичь" - Imperial Oak Barrel aged Stout
Перше за останні роки Не дике пиво від моєї Дічеварні, яким я хочу поділитися.

* Цей спеціальний Стаут ​​варився в казані на вогнищі, на дровах
* Кип'ятився ️4,5 години
* У нього вливалась хенд-мейд бельгійська Карамель
* У нього я занурював ппалаючі дубові поліна, вони шипіли, підіймалися хмари пари, це ще більше карамелізувало сусло.
* Обвуглену деревину з сусла можна було їсти як льодяник - вона була в карамелі
* Википіло за 4,5 години 40% рідини
* Після бродіння Стаут був залитий у 20-літрову дубову бочку із стручком ванілі
* 8 місяців лежала бочка НеДичи в прохолодному підвалі
* Декілька літрів Стаута пішли з не вощенної бочки 
120 грн.
Немає в наявності
SvarZavar ВіДичь 0.33
SvarZavar ВіДичь 0.33
 Sour - Other
7% ABV No IBU

Більше року тому зварив я Мілк Стаут і додав в нього три своїх Диких Бленда: Русанівський, Медовий (з меду і бджіл), і Бленд з 40 виноградин 40 кущів винограду на нашій дачі на півночі Київщини.
Пізніше, на вторинне бродіння, доданий виноград Каберне Кортис і лісовий мед.
Пів року до розливу + дубові кубики французького дуба, витримані місяці у вині Каберне Кортис.
За місяць до розливу + мед різнотрав'я.
* Аромат: складний вино-ягідний, сухий. Каберне Кортис, смородина, дуб, ожина, бактерії, Бретт, прянощі. Трохи вершкова кавові. Дикість.
** Смак: кислинка, терпкість, вино червоне, Бретт і бактерії. Зігріваюче тепло. В кінці кавовість та трохи вершковості. У міру сухе. Скоріш вино, ніж Мілк Стаут.
*** Темний рубіновий колір
120 грн.
Немає в наявності